Nieuws

Hieronder treft u een kort overzicht aan van de laatste nieuwsberichten van
Van Hek & Lelieveld.

VH&L organiseert workshop "Meer met cijfers" voor managers in de kinderopvang

Vanuit VH&L HR Kinderopvang zal Monique Van Loo, senior Controller van Van Hek & Lelieveld een aantal Finance Workshop verzorgen van 3 dagdelen, speciaal voor managers in de kinderopvang.
meer informatie...

Praktische Workshop (dis)functioneren en arbeidsconflicten voor het MKB

Speciaal voor het MKB biedt VH&L deze praktische workshop. In kleine groepen praten wij u bij over de persoonlijke ontslaggronden waarvoor u vanaf 1 juli 2015 naar de kantonrechter moet. Het personeelsdossier wordt steeds belangrijker. De kantonrechter zal minder snel de arbeidsovereenkomst ontbinden met de komst van de transitievergoeding als het dossier niet voor 100% op orde is. In de workshop staan we stil bij het zoveel mogelijk voorkomen van disfunctioneren en arbeidsconflicten. Vervolgens ontvangt u tips voor gespreksvoering en effectieve verslaglegging mocht uw medewerker toch onverhoopt niet voldoende ontwikkeling doormaken. Tenslotte praten wij u bij over wangedrag en ontslag op staande voet.
meer informatie...

Nieuwsbrief "Uw Accountant"

Hier vindt u de tweede editie van de tweede jaargang van de nieuwsbrief 'Uw Accountant'. In deze tweemaandelijke uitgave vindt u actuele berichten over financiële en fiscale zaken waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen.
meer informatie...

Nieuwsbrief 'Uw Accountant'

Hier vindt u de eerste editie van de tweede jaargang van de nieuwsbrief 'Uw Accountant'. In deze tweemaandelijke uitgave vindt u actuele berichten over financiële en fiscale zaken waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen.
meer informatie...

30 oktober BLIK OP DE TOEKOMST - een informeel samenzijn

Op 30 oktober a.s. organiseert Van Hek & Lelieveld bij Volvo Hooftman in Waddinxveen "BLIK OP DE TOEKOMST– een informeel samenzijn". Wij presenteren graag sprekers van Kapitaal op Maat (crowdfunding) en Volvo Cars Nederland (innovatie), waarna we samen doorpraten onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Het Koksatelier en De Kaashakker.
meer informatie...

van Hek & Lelieveld - de navigator voor het MKB